Friday, April 24, 2020

COME back

Bismillah~

Buat pertama kalinya....


Setelah genap 10 tahun kewujudan BLOG PERTAMA (yang dah REMOVED T_T) dengan ini secara rasminya saya MERASMIKAN blog yang ke-2 dan terakhir (dengan harapan). 

Tidak mudah ye kawan2 (hahaha mana kawan?) nak set up balik panorama blog mengikut citarasa yang sebenar taknak kalah ni. Lahhh~

Semoga apa yang dimulakan semula ni bukan lah seperti hangat-hangat tahi ayam

Hahaha plisss jangan. 

Harap penulisan blog kali ni lebih matang dan berfikiran terbuka walaupun hakikatnya saya lebih suka benda yang tertutup. Tibehhh

Harini kan hari pertama kita umat islam di Malaysia menunaikan ibadah puasa untuk tahun 2020. Jadi saya selit la SALAM RAMADHAN Al-Mubarak kat sini bagi semua yang menjalaninya. Dan tahun ni juga dalam SEJARAH di mana kita semua berhadapan dengan virus PANDEMIC Covid-19. Buat pertama kali kita puasa dalam suasana PKP yang dah berlalu dalam sebulan lebih. Stay safe~


Okay saya nak mula menjejaki saki baki kekawan yang masih ada di sini. Tolong la muncullll. Ahakss~

27 comments:

Shin~Gi~De said...

Hi..blogwalking cni..
Tade iklan nuff nuff ke..hakhak
Welkam bek silahhhh

You'll always walk alone -YAWA

Silah Hassy said...

uiiiii. hahahaha. lincah
first comment, first visitor ni. ya Allah terharunya
nanti silah belanja CENDOL eh
hahahhaa cettttt, YAWA

Sunah Sakura said...

salam kenal...salam Ramadhan juga!

Silah Hassy said...

terima kasih sister~~

Anisa Anuar said...

datang follow jugak...

mrhanafi said...

kalau dah 10 tahun cukup lama..

blog pertama saya dulu dibuat tahun 2009 juga..tak cantik dan hilang dari radar Google

Silah Hassy said...

ehee thank you sis anisa anuar. =)

Silah Hassy said...

uishh lama. tiba2 jenguk sini hilang arah kejap nak kena berkenalan semula dengan blogger.com. hehe

ohh tak dapat dikesan ye? so buat baru la cerita nya >.<

anamizu said...

hai silah. wahhhhh lebih kurang sama umur blog kita. cuma umur kita je tak tahu sama ke idak sbb sy lahir 1986 (mcm dah tua je rasanya ni) kehkehkeh

Silah Hassy said...

anamizu - haiii. waa blogger lagenda ni. memang sama umur blog kita. yang dulu la tapi nya. hahaha sebab saya dah delete yang tu. ni baru je buat. rasa macam familiar la anamizu ni dalam dunia blog. 10 tahun dulu saya selalu je nampak nama ni ~~ umur pun lebih kurang je beza 4 tahun. hehe

ieyra ghani said...

Membalas blogwalking, salam ramadan al mubarak :))

Silah Hassy said...

terima kasih =) selamat berpuasa

Azhafizah MN said...

Welcome back. Semoga terus berjaya dalam dunia blog.

Silah Hassy said...

thank youuu *.* aamiin sama2 kita~

ray said...

welcome back !

Silah Hassy said...

terima kasih =)

Rubiah Kadir said...

Welcome back

Done balas kunjungan. Done follow sini #15

Silah Hassy said...

eheee thanks sis =)

Rasya | nurulrasya.com said...

Salam ramadan!

Nurulatika Yunus said...

Salam Ramadan... Take care dan selamat berpuasa ^^

Silah Hassy said...

salam awak. dah seminggu dah kan kita =) stay safe~

Silah Hassy said...

terima kasih_=) selamat menjalani ibadah puasa juga..

Warisan Petani said...

Wak giliran ke 23

Silah Hassy said...

@wak - okayhh terima kasih =)

ezy.xixii said...

welcome back silah!
mari la kita sama2 meriahkan balik dunia blog.. haha

Silah Hassy said...

hahaha. terima kasih kawan lama blog. akhirnya jumpa pun lagi. jommm~

Anonymous said...

Saya muncul di sini